Geweldige reacties op Kerstdonaties 2009

01/03/2010 12:03

Dit jaar heeft Bovero in plaats van Kerstpakketten het geld gereserveerd voor goede doelen. Dit jaar zijn zo 3 goede doelen uitgekozen en hebben een schenking mogen ontvangen. Hiervoor hebben we leuke en hartverwarmende reacties gekregen, welke we graag met iedereen willen delen. Klik op 1 van onderstaande logo's om de reacties te lezen.

 

 

CliniClowns

Onderwerp Hartelijk dank voor uw gift aan CliniClowns!

Geachte heer Zwaanswijk,

Een meisje van Twee jaar speelt in de wachtkamer met een kinderkeukentje. Na een tijdje komen toevallig CliniClowns Zussie en Pula langs. Lopen ze voorbij? Nee! Ze springen in de vensterbank en kijken op een afstandje naar het meisje. Het meisje pakt een kopje en vraagt aan de clowns: 'Ook thee? ' Dat willen Zussie en Pula wel. 'Met suiker? Met melk? Met een lepeltje?' Het meisje loopt telkens van de keuken naar de vensterbank. Daar word je dorstig van. Dus vlak voor de neus van de clowns, zet ze het kopje aan haar mond en zegt: 'Ik wil ook thee!' Gelukkig is er nog genoeg thee over voor Zussie en Pula. Zo eindigt het spontane, door het meisje geregisseerde, spel en vliegt de tijd inde wachtkamer om.

Wij zijn erg dankbaar voor uw gift. Deze bijzondere gift maakt het mogelijk dat CliniClowns nog meer kinderen met een ziekte en /of handicap afleiding en plezier kan bieden.

 

Momenteel spelen meer dan 60 speciaal opgeleide professionele CliniClowns in ruim 100 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht. Door de interactieve CliniClowns speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin. Momenteel bereiken wij ongeveer 30% van alle zieke en/of gehandicapte kinderen in Nederland. De komende jaren wil CliniClowns minimaal de helft bereiken. Mede dankzij uw steun zijn we goed op weg . Namens alle kinderen met een ziekte en/of handicap nogmaals hartelijk dank!

 

Met vriendelijke groet,

Hans Geels Directeur CliniClowns Nederland

Meer informatie over CliniClowns!

 

Alpe d'Huzes

Onderwerp Sprakeloos

Vandaag woensdag 27 januari kreeg ik een melding van een donatie. Toen ik ging kijken op de site zag ik dat er enorm bedrag was gedoneerd door BOVERO. Mijn mond viel open en ik was even sprakeloos. Het bedrijf dat systeemplafonds en - wanden verkoopt had met kerst een hele mooie aktie op touw gezet. In plaats van een kerstgeschenk kon men uit 3 goede doelen kiezen waar men het bedrag (dat normaal aan het kerstgeschenk werd uitgegeven) aan wilde doneren. Al deze mensen die MIJN goede doel gekozen hebben wil ik natuurlijk heel hartelijk bedanken. Maar in het bijzonder bedank ik BOVERO voor deze fantastische aktie en hun donatie!!!

Doneer ook!

 

De Kindertelefoon

Onderwerp De Kindertelefoon bedankt Bovero

Beste meneer Zwaanswijk,

Het is altijd leuk om te horen dat er mensen zijn die De Kindertelefoon een warm hart toedragen. Medewerkers van uw organisatie hebben dat laten zien door geen kerstpakket te willen dit jaar en in plaats daarvan een bedrag te doneren aan De Kindertelefoon.

De Kindertelefoon is erg blij met dit grote bedrag en zal er zeker een leuke bestemming voor vinden. Er zijn namelijk verschillende projecten waarvoor wij afhankelijk zijn van sponsoren en giften. Dit varieert van verbetering van de techniek voor het bellen en chatten, tot het ontwikkelen van nieuw PR- en communicatiemateriaal.

In 2009 zijn meer dan 140.000 serieuze gesprekken gevoerd door de 700 vrijwilligers, die dagelijks kinderen en jongeren te woord staan. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij organisaties zoals die van u.

Daarom willen wij via deze weg de medewerkers van Bovero hartelijk danken voor dit mooie initiatief!

Met vriendelijke groet, Birgit Waarts programmamedewerker Landelijke Bureau Kindertelefoon

Meer informatie over De Kindertelefoon!


Nieuwsarchief