Naadloze Systeemplafonds zijn de toekomst

22/07/2010 16:07

Systeemplafonds en systeemwanden zijn bij uitstek de systemen welke flexibel kunnen worden toegepast voor nu en in de toekomst. Daarnaast kan men ook kiezen voor vaste systemen of een combinatie van de twee.

Op deze pagina informeren wij u over de mogelijkheden van vaste naadloze systemen.

Metal stud wanden en plafonds OWAplan akoestische plafonds. Metal stud wanden en plafonds.

Bovero levert en monteert haar “gips”- projecten sinds jaar en dan conform richtlijnen van Saint-Gobain-Gyproc. Onlangs is Bovero ook toegetreden tot het selecte gezelschap van Gyproc professionals. Alle mogelijke wand-en plafond uitvoeringen worden technisch Alsmede tekentechnisch duidelijk omschreven op de website van Gyproc, www.gyproc.bpb.nl. Onze adviseurs staan u desgewenst bij in de keuze die u moet maken voor uw project.

Enkele projecten die Bovero onder andere heeft uitgevoerd met de Gyproc producten zijn;

Nieuwbouw Ikea Concept Center te Delft Nieuwbouw Scholencluster Volgerlanden te Hendrik Ido Ambacht Renovatie De Doelen te Rotterdam Renovatie Casino te Rotterdam Nieuwbouw Hotel Maasland Nieuwbouw appartementen Wateringseveld blok 6 en 7.

OWAplan akoestische plafonds Steeds vaker is men op zoek naar een naadloos ongeperforeerd plafond die toch die aangename akoestische eigenschappen biedt van een éénvoudig systeemplafond. Met OWAplan heeft u dat type plafond gevonden. Uitgebreide informatie vindt u op de website OWA, www.owa.nl

Enkele projecten die Bovero onder andere heeft uitgevoerd met OWAplan zijn;

Qua Wonen te Bergambacht Haags bedrijfsrestaurant (een recordplafond 775 m² groot, het grootste naadloze akoestische plafond van Europa).

Bijlage:  Echt naadloos plafond | 1314kB.

 


Nieuwsarchief