Systeemplafonds

De keuze voor een systeemplafond hangt nauw samen met diverse factoren. Natuurlijk prijs en kwaliteit, maar wat te denken van eisen op het gebied van milieu (leefomgeving, geluiddempend, isolerend), functionaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid of brandwerendheid. En dan hebben we het nog niet eens over de visuele aspecten: vorm en kleur.
Natuurlijk staat u er niet alleen voor. BOVERO denkt met u mee over al deze aspecten. Van technisch adviseur, tekenaar tot monteur: allen zijn doordrongen van één belang: maatwerk! Dat ziet u terug in het eindresultaat.
Op deze website én in onze showroom krijgt u een zeer volledig overzicht van ons aanbod in systeemplafonds. U heeft bij BOVERO de keuze uit de producten van alle belangrijke fabrikanten, zoals bijvoorbeeld

 

 

Verlichting

 

Een juiste hoeveelheid direct en indirect licht levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Als plafondspecialist neemt BOVERO daarom graag ook de verlichting bij uw project voor zijn rekening. 
Uiteenlopende typen armaturen voor TL-, halogeen- en andere verlichting zijn perfect inpasbaar in alle door ons gebruikte systeemplafonds. In harmonie met en afgestemd op de directe (plafond)verlichting dragen wij ook zorg voor de montage van de indirecte verlichting.