Systeemwanden

Wandsystemen : Kiezen en delen

Lang niet altijd staat men voldoende stil bij het gegeven dat wanden heel belangrijk zijn bij het bepalen van de sfeer in de ontvangst– en werkruimten. Eigenlijk is een wand ook vaak een visitekaartje van uw organisatie. Dus ook hier geldt: de ene wand is zeker de ander niet.
Kleuraccenten, het gebruik van deur– en glaselementen, vloer en plafondaansluitingen: het zijn allemaal onderwerpen waarmee onze adviseurs rekeninghouden.

Uiteraard is er de mogelijkheid dit samen met één van onze adviseurs te bespreken. Uiteraard bespreken onze adviseurs dit graag samen met u om tot een perfecte keuze te geraken.

 

Technische aspecten

 

Naast de eisen die ‘het oog’ aan een wandsysteem stelt, spelen bij uw keuze ook andere veelal technische aspecten een rol. Verder kunnen van belang zijn de gewenste flexibiliteit bij het groeien of veranderen van uw organisatie, de beschikbaarheid van accessoires, de mogelijkheden voor doorvoer van leidingen, brandwerendheid en beperking van geluidsoverdracht.

Eventueel zijn testrapporten, indien gewenst, opvraagbaar.

Mogelijkheden

Bovero is dealer van de volgende systeemwanden, bezoek de sites en ontdek nog veel meer mogelijkheden:

Additioneel kunnen wij voor u leveren en monteren:

Heeft u vragen omtrent bovenstaande mogelijkheden aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze verkoop adviseurs.