Systeemplafonds

Vandaag de dag is het aanbod in verschillende soorten plafonds bijzonder groot, graag helpen wij u in het maken van de juiste keuze voor uw project. Voor het bepalen van de juiste keuze kijken we naar de ruimte indeling, de functionaliteit de wensen op gebied van akoestiek, milieu en beleving.

 

Bovero heeft een jarenlange samenwerking met verschillende plafond fabrikanten, aan de hand van uw wensen kijken wij welk fabrikant qua prijs kwaliteit verhouding het beste tot z’n recht komt binnen uw project.

 

Wilt u vast wat ideeën op doen dan kunt u één van de onderstaande buttons aanklikken en het assortiment van de verschillende fabrikanten gaan verkennen. Met dit aanbod kunnen wij u voorzien in de meest voorkomende systeemplafonds maar ook plafondeilanden, akoestisch spuitwerkplafonds, metalen-en houten plafonds, vaste plafonds etc. etc..

 

 

Verlichting

Een juiste hoeveelheid direct en indirect licht levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Als plafondspecialist neemt Bovero daarom graag ook de verlichting bij uw project voor zijn rekening. 
Uiteenlopende typen LED armaturen, spots en andere verlichting zijn perfect inpasbaar in alle door ons gebruikte systeemplafonds. In harmonie met en afgestemd op de directe (plafond)verlichting dragen wij ook zorg voor de montage van de indirecte verlichting. Klikt u op de MacBright button en u ontdekt de mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren in de hoeveelheid verlichting middels een lichtberekening en lichtplan die wij samen met MacBright voor u maken. 

Recente projecten

Wij dragen uw project op handen