Systeemwanden

De keuze voor een systeemwand hangt nauw samen met diverse factoren. Natuurlijk prijs en kwaliteit, maar wat te denken van eisen op het gebied van geluidwerendheid, transparantie, functionaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid of brandwerendheid. En dan hebben we het nog niet eens over de visuele aspecten: een verscheidenheid in details, materialen en kleuren.

Natuurlijk staat u er niet alleen voor. Bovero denkt met u mee over al deze aspecten. Van technisch adviseur, tekenaar tot monteur: allen zijn doordrongen van één belang: maatwerk! Dat ziet u terug in het eindresultaat.

Op deze website én in onze showroom krijgt u een zeer volledig overzicht van ons aanbod in systeemwanden. Bovero is dealer van een tweetal gelijkwaardige fabrikanten waarmee wij voor al uw projecten een passend voorstel kunnen bieden. Klik één van onderstaande buttons aan en laat u digitaal inspireren en informeren naar de mogelijkheden. Heeft u vragen, Bovero heeft rechtstreekse lijnen met de fabrikanten wij staan voor u klaar.

 

Geluidschotten

Er is steeds meer vraag naar oplossingen waar privacy gewenst is. Denk aan spreekruimtes, concentratiewerkplekken, directieruimtes etc. Een goede geluidwering van de systeemwand is belangrijk maar ook de geluidoverlangsisolatie. Wij kunnen voor u per situatie bepalen welk type geluidschot er boven het systeemplafond boven de scheidingswand geplaatst moet worden. Hierin nemen wij ook de akoestische eigenschappen van het systeemplafond mee. Wilt u meer weten klik dan de button van het Sonorex aan.  

Recente projecten

Geen project is ons te klein of te groot, elk project wordt met dezelfde zorg behandeld