Metal Stud

Met metal stud producten kan men vrijwel elk bouwkundig ontwerp en bouwfysisch plan de baas. Geluidwering, brandwerendheid, stootvastheid of de combinatie van deze kan zowel in plafond als wand op verschillende dB niveaus en in verschillende brandwerendheid-en stootvastheid-klassen gerealiseerd worden. Daarbij worden gebogen en/of ronde vormen niet gemeden. Wij kunnen uw wanden en plafonds in verschillende afwerkniveaus afwerken, tot de hoogste vlakheidsklasse aan toe met de juiste hoekbeschermers en/of stucstopprofielen.

 

Wij werken o.a. nauw samen met Gyproc Saint Gobain een toonaangevend producent van gipsproducten. Onze jarenlange ervaring met Gyproc producten maakt ons een echte Gyproc Professional. Klik op één van onderstaande buttons en laat u digitaal inspireren en informeren naar de mogelijkheden. Heeft u vragen, Bovero heeft rechtstreekse lijnen met de fabrikanten wij staan voor u klaar.  

Metal Stud en Circulair bouwen

Zie Cobouw artikel waarin het nieuwe systeem van Gyproc ‘Loopd’ wordt omschreven, artikel lezen.
Zie Plafond & Wand artikel, ‘Duurzame primeur in Metal Stud land’ waarin de 1e toepassing van Loopd in Nederland in het renovatieproject van de kantoren van Shell wordt omschreven, artikel lezen.

Recente projecten

Bovero brengt systeem in plafonds en wanden